Min blog

Blog

Anbefaling

Posted on 12 March, 2019 at 7:10
Anbefaling:

Jeg har, gennem de seneste godt 5 år gået til klaverundervisning hos Farjardi Piano School og kan, på det varmeste, anbefale Aria som klaverlærer.
Aria er en passioneret underviser med en meget stor musikalsk indsigt som han formidler på en god og pædagogisk måde. Med brug af metaforer, anekdoter, videomateriale, med mere, bliver musikalske temaer og kunstneres hensigter gjort klare og levende. Han er, derudover, venlig og humoristisk og skaber en behagelig atmosfære til undervisningen.Aria har åbnet mine øjne for mange forskellige genrer og kunstnere. Jeg har således fået mulighed for at dykke ned i klassiske komponister såsom Bach, Mozart og Chopin, nyere komponister som Erik Satie og Claude Debussy, samt stiftet bekendtskab med nutidige kunstnere som Philip Glass og Fariborz Lachini.Jeg startede hos Aria helt fra bunden af (som voksen) men har i årenes løb, takket være Aria, opnået et niveau jeg ikke ville have troet jeg kunne.

-Michael Bau


Categories: Udtalelser

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

6 Comments

Reply <a href="https://www.bnlwatch.co.uk/" alt="Replica Breitling Watches UK">Replica Breitling Watches U
20:54 on 30 March, 2019 
Living without the approaches to the problems you've sorted out all through this report is a serious case, as well as the ones that could have badly affected my entire career if I had not encountered the blog.
Reply cjHwBtRFdYhOUNVx
6:01 on 6 January, 2021 
vrNjVABZXLDhoMx
Reply SsdYzLhVCXaRJ
4:03 on 13 January, 2021 
AvbNKUJMtPxYyu
Reply gNxBRJihr
23:58 on 20 January, 2021 
JBcAOEbVHdqG
Reply eUsNODLKS
16:57 on 27 January, 2021 
wbetFNZU
Reply cSptCYGMwOAzIj
7:57 on 11 February, 2021 
xNSaGljnUCZwKbkp